А зимата как се случват нещата имали проблеми с отварянето или да забрава за багажника
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Мажеш уплътненията със силиконов спрей и няма да има ядове.
Ако питаш за механизма - също не съм имал проблеми.
Comment
-
Първоначално публикувано от fakirastanly Покажи съобщениеА зимата как се случват нещата имали проблеми с отварянето или да забрава за багажника---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Моята ЖиТиДи-нка две годинки вече,нямала е проблем с отварянето на третата врата от бутончето ,механизма е като часовник.Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal
ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..
Comment
-
Колеги имам следния проблем задържа педала на спирачката,и то задържа когато гонатиснеш слабо за да намалиш и после го пуснеш,ако го дръпнеш леко отдолосе вдига.Акого натиснеш якоси се връща без проблем,навирах се отдоло гледах далиняма да има пружина разкачена но даже мисля че изобщо никога не е имало пружина,пръсках със силиконов спрей без резултат.Имате ли идеи,само налягането отпомпата ли връща педала?колата е 147147 JTDm
Comment
-
Здравейте колеги ! Има ли някакъв кабел с , който да закача флашка за фабричното CD на мястото на чейнджъра . Четох за Yatora-a , но нещо ми се виждат много парите за това чудо на техниката пък и ползвам жабките на багажника . Идеята ми е да нещо малко което да завра в централната конзола под пепелника и да се показва флашката .Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Destino Покажи съобщениеЗащо в сайтовече за продажба на стари автомобили почти няма Alfa 147 1.6 120к.с. фейслифт? Просто има много малко бройки или нещо друго ?Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Колеги със спортвагони, как са отзад пружините и амортесьорите ви - твърди или по-меки?
При мен като натисна надолу има един полумах колебание! Няма скърцане! Колата при спиране и в завои си е стабилна.
Прави ми едно нещо впечатление - при каране с висока скорост „потъва” много рязко отзад в неравностите!Sport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
-
Някой много навътре да каже дали филтърните кутии на жтд/в6 и тс са еднакви?
Comment
-
Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщениеКолеги със спортвагони, как са отзад пружините и амортесьорите ви - твърди или по-меки?
При мен като натисна надолу има един полумах колебание! Няма скърцане! Колата при спиране и в завои си е стабилна.
Прави ми едно нещо впечатление - при каране с висока скорост „потъва” много рязко отзад в неравностите!
Имай предвид , че спойлера на багажника си натиска надолу като караш по-бързо и колата се лепи за пътя .Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
колеги да попитам има ли някъде сенници за предно и задно стъкло с логото на алфа?
от много време си търся но не намирам никъде и е по гот да е от картон!
Comment
-
Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщениеКолеги със спортвагони, как са отзад пружините и амортесьорите ви - твърди или по-меки?
Прави ми едно нещо впечатление - при каране с висока скорост „потъва” много рязко отзад в неравностите!Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Някой кара ли с LED крушки на мястото на габаритите за дневни вместо да пуска къси? Говоря за такива крушки W5W Т10 с няколко светодиода. Чета, че светят доста силно и минавало за пред полицаите, но дали няма да свети check-a за изгоряла крушка?sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp
Comment
-
Момчета колата ми записа грешка Р 0235
неизправност във веригата на датчика "А" за налягане на турбото!
къде се намира този датчик да му проверя кабеляците и с фес как да го тествам,как е написан!
Благодаря Ви предварително!
Comment
Comment