Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А зимата как се случват нещата имали проблеми с отварянето или да забрава за багажника
    Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
    0w40 Shell Helix Ultra

Comment

• Мажеш уплътненията със силиконов спрей и няма да има ядове.
      Ако питаш за механизма - също не съм имал проблеми.
      ex - 147 16v multijet

Comment

• Първоначално публикувано от fakirastanly Покажи съобщение
        А зимата как се случват нещата имали проблеми с отварянето или да забрава за багажника
        47цата я имаме от вече 8 години и никога нищо не е мазано и не е имало дори признак за проблем ...
        ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Моята ЖиТиДи-нка две годинки вече,нямала е проблем с отварянето на третата врата от бутончето ,механизма е като часовник.
          Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
          Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

• Колеги имам следния проблем задържа педала на спирачката,и то задържа когато гонатиснеш слабо за да намалиш и после го пуснеш,ако го дръпнеш леко отдолосе вдига.Акого натиснеш якоси се връща без проблем,навирах се отдоло гледах далиняма да има пружина разкачена но даже мисля че изобщо никога не е имало пружина,пръсках със силиконов спрей без резултат.Имате ли идеи,само налягането отпомпата ли връща педала?колата е 147
            147 JTDm

Comment

• Здравейте колеги ! Има ли някакъв кабел с , който да закача флашка за фабричното CD на мястото на чейнджъра . Четох за Yatora-a , но нещо ми се виждат много парите за това чудо на техниката пък и ползвам жабките на багажника . Идеята ми е да нещо малко което да завра в централната конзола под пепелника и да се показва флашката .
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
              sigpic

Comment

• Защо в сайтовече за продажба на стари автомобили почти няма Alfa 147 1.6 120к.с. фейслифт? Просто има много малко бройки или нещо друго ?

Comment

• Първоначално публикувано от Destino Покажи съобщение
                  Защо в сайтовече за продажба на стари автомобили почти няма Alfa 147 1.6 120к.с. фейслифт? Просто има много малко бройки или нещо друго ?
                  Търсенето клони към дизел !
                  Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                  159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                  NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Колеги със спортвагони, как са отзад пружините и амортесьорите ви - твърди или по-меки?
                    При мен като натисна надолу има един полумах колебание! Няма скърцане! Колата при спиране и в завои си е стабилна.
                    Прави ми едно нещо впечатление - при каране с висока скорост „потъва” много рязко отзад в неравностите!
                    Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Някой много навътре да каже дали филтърните кутии на жтд/в6 и тс са еднакви?
                      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение
                        Колеги със спортвагони, как са отзад пружините и амортесьорите ви - твърди или по-меки?
                        При мен като натисна надолу има един полумах колебание! Няма скърцане! Колата при спиране и в завои си е стабилна.
                        Прави ми едно нещо впечатление - при каране с висока скорост „потъва” много рязко отзад в неравностите!
                        Аз съм със спортно окачване . И като се опра на перваза на багажника потъва около 2-3 см .
                        Имай предвид , че спойлера на багажника си натиска надолу като караш по-бързо и колата се лепи за пътя .
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                        sigpic

Comment

• колеги да попитам има ли някъде сенници за предно и задно стъкло с логото на алфа?

от много време си търся но не намирам никъде и е по гот да е от картон!
                          Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                          Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение
                            Колеги със спортвагони, как са отзад пружините и амортесьорите ви - твърди или по-меки?
                            Твърди.
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Някой кара ли с LED крушки на мястото на габаритите за дневни вместо да пуска къси? Говоря за такива крушки W5W Т10 с няколко светодиода. Чета, че светят доста силно и минавало за пред полицаите, но дали няма да свети check-a за изгоряла крушка?
                              sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
                              156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp

Comment

• Момчета колата ми записа грешка Р 0235

неизправност във веригата на датчика "А" за налягане на турбото!

къде се намира този датчик да му проверя кабеляците и с фес как да го тествам,как е написан!

Благодаря Ви предварително!
                                Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                                Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Working...
                                X